Пажитник зерно (100грам)

30 

Безкоштовна доставка при замовленні від 2000 грн

  • Упаковка у день замовлення
  • Фото реальних зразків
  • Зручне пакування
Категорія:

Опис

Пажитник відомий ще як шамбала, фенугрек, хельба, верблюжа колючка, трикутник, метхи, грецьке сіно, фенум-грек. Така різноманітність говорить про те, наскільки широка популярність цієї рослини.
Застосування у кулінарії
Молоті плоди пажитника надають стравам вишуканого аромату та приємного горіхово-грибного післясмаку. Спецію використовують для приготування сирів, соусів, випічки, каш, овочевих та м’ясних перших та других страв. Пажитник мелений незамінний під час виготовлення ковбасних виробів. Основна сфера його застосування – приготування бастурми, домашніх ковбасок та сиров’ялених продуктів.
Насіння рослини має протизапальний ефект, нормалізує травлення, заспокоює біль у животі, знижує цукор у крові.

Країна походження: Україна

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.